Het Perfecte Plaatje van 08-12

Nog vier kandidaten streden vanavond om een plekje in de finale van Het Perfecte Plaatje. Op het programma stond een natuurshoot én de bekende fotoserie van personen die voor de kandidaten belangrijk zijn.

Let op: hieronder staan spoilers over de aflevering van vanavond!

 

Helden

Frits won de natuurshoot en mocht daarom als eerste kiezen wat voor hulp hij bij zijn tweede opdracht wilde krijgen. Hij kiest voor een belichter, die zijn held Bert Kuizenga mocht uitlichten. Georgina, die eerder zelf nog uit de kleren ging voor Juvat, wilde heel graag André van Duin op de foto. Een uitdaging, want van de vijf uur die ze voor de opdracht heeft, heeft André maar één uur de tijd! Gelukkig heeft ze wel een assistent die haar helpt. Patrick liet eerder zijn moeder nog rennen en kiest ervoor een fotoserie te maken met een queer-thema en Juvat gaat voor een serie met zijn vriendin Nzinga, die momenteel een chemokuur ondergaat vanwege kanker.

Article continues after the ad

 

'Waardeloos!'

De finale vindt plaats op Bonaire, dus er staat wat op het spel! De jury beoordeelt de foto's en komt tot de conclusie dat ze de serie van Patrick de beste vinden. Helaas scoort publiekslieveling Juvat het slechtst en moet hij dus vlák voor de finale Het Perfecte Plaatje verlaten. 

 

Volgende week zie je de finale van Het Perfecte Plaatje, om 20:30 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.