Georgina Verbaan in Het Perfecte Plaatje

Het gezellige fotografieprogramma Het Perfecte Plaatje lijkt zo onderhand meer een soort Fear Factor te worden! Na Bridget Maasland vorige week was het vanavond Georgina Verbaan die doodsangsten uitstond in het programma.

Let op: hieronder staan spoilers over de aflevering van vanavond.

Hoogtevrees

Om heel eerlijk te zijn vinden we de angst van Georgina íets begrijpelijker dan die van Bridget, maar ieder z'n ding! De kandidaten moesten in deze aflevering namelijk een foto maken vanuit een vliegende helikopter mét open deur... Zouden wij ook best een beetje spannend vinden. In tegenstelling tot Juvat, die als een ware actieheld uit de helikopter hangt om (te proberen) dat ene perfecte plaatje te schieten.

Article continues after the ad

 

Dapper als ze is, stapt Georgina toch gewoon aan boord en eindigt met haar foto zelfs op een nette derde plek. Maar de echte winnaar van de shoot was Bridget, die met haar portret een verpletterende 10 haalde! Heeft ze die enge vogels van de vorige aflevering toch niet voor niets doorstaan.

 

Woke

Omdat ze heeft gewonnen, mag Bridget als eerste het model kiezen voor de volgende opdracht: een stoere man die een vrouwelijk product moet aanprijzen. Want "we zijn een woke programma", aldus presentator Tijl. Is het gek dat we hierbij ook een beetje moesten denken aan Frits Sissing in de eerste aflevering? De kijkers genoten in elk geval van al het mannelijk schoon!

 

De jury is erg enthousiast over de foto van Ruth. Ze hing eerder onderaan maar wint deze shoot en krijgt een 8.5 voor haar foto. Helaas waren ze minder blij met de foto's van de 2 J's, Jaap en Juvat. De andere J verliet eerder al vrijwillig het programma. Uiteindelijk is het Jaap die deze week Het Perfecte Plaatje moet verlaten.

Je ziet Het Perfecte Plaatje elke woensdag op RTL4, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.