Hell yeah! De OG-Avengers zijn allemaal weer herenigd op de eerste live-action-foto van Avengers: Endgame die Marvel zojuist dropte. En wat zien we daar? Waarom heeft Hulk een kostuum?

Article continues after the ad

De hypetrein verandert langzaam maar zeker van een stoptrein in een intercity. Na die eerste gruwelijke Avengers: Endgame-trailer bleef het even stil, maar inmiddels hebben we gewoon nog een trailer gekregen van misschien wel de grootste blockbuster aller tijden.
 

Nu gooit Marvel er nog een schepje bovenop. In de nieuwe foto hierboven zien we het originele team uit The Avengers (2012) voor het eerst weer samen poseren. En er is een hoop veranderd. Kijk alleen al naar de kostuums en de écht Marvel-gek ziet gelijk een wereld van verschil.
 

Hoe dan?

We nemen ze met je door. Iron Man zit weer in een nieuw pak. Het neigt door de goudtinten naar het Mark 2-kostuum uit de comics. Hawkeye is door zijn nieuwe kapsel en Ronin-identiteit een héél ander persoon, Black Widow heeft rood én blond haar en Thor en Captain America zijn grotendeels hetzelfde gebleven sinds Infinity War.
 

 

Professor Hulk

Maar… wat is er met Hulk aan de hand? Waarom draagt ‘ie opeens een kostuum? Deze Hulk-versie dook al eerder op in onderstaand artwork voor de film. Fans denken dat Bruce Banner en Hulk in Endgame één worden, iets dat in de comics uiteraard al meerdere keren gebeurde. Wat het inhoudt? De twee verschillende persoonlijkheden sloten vrede met elkaar en gaan nu door het leven als één versie van Hulk. Een veel slimmere, iets meer op een mens lijkende Hulk. Interessant!
 

Zoveel vragen, maar helaas maar weinig antwoorden. Marvel-fans, nog een paar maanden wachten, Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de bioscoop.