Giel Beelen en Ali B

De afgelopen jaren zagen we rond decembertijd vernietigende Roasts van o.a. Johnny de Mol en deze enorme afgang bij de show van Ali B, maar dit jaar gaat er geen BN'er aan het spit. In plaats daarvan richt Comedy Central zich op iets dat we allemaal spuugzat zijn: 2020!

Article continues after the ad

Vanwege de uitbraak van het coronavirus en de daaropvolgende rotperiode vol noodzakelijke lockdowns en maatregelen - waar we nog steeds middenin zitten - veranderde 2020 eigenlijk al in maart in een ongekend zaadjaar. Comedy Central vond dat ook en laat ons op 1 januari 2021 in stijl voor eens en altijd afscheid nemen van het afgelopen jaar in de Comedy Central Roast: Kater van 2020.


Geen BN'er

Vanwege begrijpelijke redenen kan een BN'er-roast met een bulderende zaal vrienden en collega's natuurlijk niet plaatsvinden, vandaar deze alternatieve Roast. Wat we zoal kunnen verwachten? "In de Comedy Central Roast: Kater van 2020 blikken vijf comedians uit Nederland en België met een kater terug op een gruweljaar waarin alles wat er mis kon gaan ook daadwerkelijk misging", zo meldt de zender in een persbericht.

Line-up

Welke comedians er meedoen, weten we pas later. Maar ze nemen ons in ieder geval mee hun woonkamers in! "De hilarische scènes worden afgewisseld met een filmisch gedraaide collectie van sketches met BN’ers in hun eigen woonkamers die op een inktzwarte en vlijmscherpe manier geconfronteerd worden met de kater van 2020."

De Comedy Central Roast: Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central.