Loretta Schrijver

Koffietijd-koningin Loretta Schrijver floept er altijd lekker uit wat op dat moment in haar hoofd speelt, zo lijkt het. Het kan haar echter steeds minder schelen dat sommige mensen dat raar vinden.

Article continues after the ad

Dat zegt ze in gesprek met Nouveau. "Het kan me tegenwoordig wel minder schelen of ik dingen zeg die mensen raar vinden."

Loretta maakt zich niet zo druk

De Koffietijd-presentatrice doet lekker waar ze zin in heeft. Wat ze er dan eventueel uitfloept... so be it, Loretta heeft wat dat betreft een verfrissende yolo-attitude. "Neem een programma als The Masked Singer, dat vind ik zó leuk om te doen. Het interesseert me totaal niet of wat ik zeg nou slim is of dom."

Goudeerlijk

Loretta vindt ook niet dat ze overvloeit van het tv-talent. "Nee, ik beschouw mezelf meer als the lucky one. Iemand die op het juiste moment op de juiste plek is." Ook zegt ze dat er collega's zijn die "meer in hun mars hebben" dan zij. "Ik vind mezelf erg bevoorrecht als ik op televisie weer eens een interessante gast ontvang."

Iets meer zelfspot graag!

Ook vindt ze haar positie als tv-ster een beetje onnatuurlijk doordat je zoveel in de schijnwerpers staat. Daar kan ze - met deze fittie in het achterhoofd - inderdaad over meepraten. Ze vindt dat Hillywood een beetje meer moet relativeren. "Mensen nemen zichzelf vaak zo verschrikkelijk serieus, een beetje meer zelfspot zou geen kwaad kunnen. Ik realiseer me altijd dat het een hele eer is, dat mensen naar je willen kijken en luisteren. Het is absoluut niet vanzelfsprekend.