Dynasty - seizoen 3

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar vanaf vandaag is het eindelijk zover: het langverwachte derde seizoen van Dynasty staat op Netflix. Met ruim 20 afleveringen hoeven fans zich voorlopig niet te vervelen. 

Article continues after the ad

Het wordt de valse Fallon - die inmiddels meer vijanden dan vrienden heeft - niet makkelijk gemaakt in dit derde seizoen. Ze krijgt namelijk weer de nodige vijanden achter zich aan. En geloof het of niet, maar haar grootste vijand blijkt toch nog altijd haar eigen broer te zijn. Lees er hier meer over.

Reboot

De serie Dynasty ging drie jaar geleden van start en was met al zijn bijzondere plotwendingen direct een groot succes. Het is namelijk oorspronkelijk een reboot van de smeuïge jarentachtigserie over de stinkend rijke familie Carrington. Zij staan als één van de twee rijkste families van de Verenigde Staten recht tegenover de Colbys. De families zijn constant in een strijd verwikkeld om macht en nalatenschap met dochter Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington, als centraal middelpunt.

Nieuwe afleveringen

Sinds vandaag staan er dus weer 20 nieuwe afleveringen op Netflix en dat belooft weer wat. Het Carrington-fundraisergala staat namelijk in de eerste aflevering op de planning en die wordt bruut verstoord wanneer twee lijken uit het meer op het landgoed worden gehaald. Die gebeurtenis zou er mogelijk voor kunnen zorgen dat rampzalige familiegeheimen het levenslicht zien. En daar zit niemand op te wachten!

Dynasty is te zien via Netflix.