Dol op spannende misdaadseries? Dan zit je goed bij Broadchurch. Het derde seizoen van de thriller is binnenkort te zien op Videoland en RTL 4.

Article continues after the ad

Videoland en RTL

Wat zeggen we, heel binnenkort. Heb je Videoland, dan kun je daar vrijdag aanstaande al terecht. Vanaf 14 mei gaat Broadchurch verder op RTL 4. Ellie en Alec krijgen in het derde en tevens laatste seizoen een heftige zaak voor de kiezen. 

Seizoen 5

Trish is net gescheiden en wordt op een feestje verkracht. Ze is compleet in shock en vindt het hierdoor extra moeilijk om informatie over de dader te vertellen. Aan Alec de taak om het los te peuteren, maar dit valt hem behoorlijk zwaar en het zet de band met zijn dochter op het spel. Voor Ellie geldt hetzelfde: zij wordt meegesleurd in haar werk, maar moet ook voor zoon Tom en haar vader zorgen. 

Netflix

Videoland-abonnees hebben toegang tot een samenvatting van Broadchurch seizoen 1 en 2, voordat ze aan seizoen 3 beginnen. Heb je (ook) Netflix? Dan kun je de eerste twee seizoenen volledig kijken. Seizoen 3 van Broadchurch staat op vrijdag 5 mei op Videoland en zie je vanaf zondag 14 mei elke week om 21.30 uur bij RTL 4.