Chantal Janzen in galajurk

Chantal Janzen mag dan wel RTL 4's koningin zijn en, oké, ook een beetje Insta-queen, bij de enige echte koningin is ze niet welkom!

Article continues after the ad

Donderdag start het tweede seizoen van Chantal Komt Werken op RTL 4. Een heftig seizoen, kunnen we al verklappen. En weer klopte de redactie - net als bij het eerste seizoen - aan bij de Oranjes. Maar nee, die hielden de paleisdeuren potdicht. Geen pottenkijkers por favor!

Chantal in het koningshuis

"Het is iets wat nooit gaat gebeuren", zegt Chantal in gesprek met het ANP. "Het lijkt me heel leuk mee te lopen met een butler of hofdame bij het koninklijk huis, maar dat gaat hem niet worden." Maar hè: niet geschoten is sowieso mis. Chantal blijft het gewoon vragen. "We blijven zulke beroepen wel gewoon aanschrijven."

Chantal Komt Werken bij...?

Dit seizoen dus weer geen royal visit, maar wat dan wel? Chantal transformeert onder meer in een marinier, ambulanceverpleger, circusartiest, kraamverzorgster en wijkagent. Vanwaar die keuzes? "Na het eerste seizoen wilden we voornamelijk beroepen die mij uit mijn comfortzone haalden. En waarin ik dingen moest doen die het voor mij allesbehalve gemakkelijk zouden maken."

 

Chantal komt Werken is vanaf donderdag 3 september wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL 4.