Katja schuurman Babette van veen Jachtseizoen stuktv

In deze aflevering van Het Jachtseizoen moesten Katja Schuurman en Babette van Veen uit de handen van de mannen van StukTV blijven. En dat leidde – tot grote ergernis van de kijkers – tot veel ‘hysterie’!

Het Jachtseizoen op tv

Het Jachtseizoen, het succesvolle YouTube-format van de jongens van StukTV, waarin ze jagen op BN'ers, bestaat al langer, maar is sinds vorige week naar tv gehaald. Waar er in de YouTube-serie op een enkele BN'er per keer werd gejaagd, vormen de BN'ers in de tv-adaptatie duo's. Ondanks dat de kijkers het format van Het Jachtseizoen nog steeds erg goed kunnen waarderen, was er toch wat te klagen…

'Wat een hysterisch geblèr'

Vorige week moesten Britt Dekker en Simon Keizer uit handen blijven van de StukTV-mannen, deze week sloegen Katja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Het Jachtseizoen. De (voormalig?) soapies gingen ervandoor met een helikopter, doken onder in Rotterdam, sprongen net op tijd in de metro… Al met al best een spannende achtervolging! Kijkers waren echter te druk met klagen over de dames. Kijkers noemen Katja en Babette “hysterisch” en ergeren zich aan hun “geblèr”. Ze vinden het kort gezegd "vermoeiend". Met name Costa!!-ster Katja moet het ontgelden:

Later in dit Het Jachtseizoen-seizoen proberen onder meer Dave en Donny Roelvink, Wendy van Dijk en Najib Amhali, en Bram Krikke en Herman den Blijker uit handen te blijven van de StukTV-mannen.

Article continues after the ad

Het Jachtseizoen is elke zaterdagavond om 20.30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.