Penoza, The Final Chapter, film Netflix

We weten eigenlijk pas een paar dagen dat Netflix Penoza: The Final Chapter aan het aanbod zou toevoegen, maar het is nu al zover! Sinds vanmorgen staat de film op de streamingdienst.

Article continues after the ad

Het is goed mogelijk dat je de film al hebt gezien. Penoza: The Final Chapter was namelijk eerder zowel in de bioscoop als on demand een groot succes. Maar mocht dat niet zo zijn, heb je nu geluk. Sinds vandaag is de film namelijk via Netflix te bewonderen.

Zwarte Weduwe

In Penoza: The Final Chapter krijgen fans van de reeks eindelijk antwoord op al hun vragen. De Zwarte Weduwe - Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) - houdt zich schuil voor haar niet al te frisse rivalen. Daar komt echter verandering in als een collega wordt lastiggevallen en de drugskoningin zich genoodzaakt voelt om terug te keren naar Nederland. En daar staat haar nog een hoop te wachten, dus dat belooft alvast wat spannende minuten voor de kijkers. Nog niet overtuigd? Wij gaven eerder al 5 redenen om deze film te bekijken

Vervolg

Hoewel de cast zelf stiekem nog ergens de hoop heeft dat er nog een film verschijnt, lijkt dit toch echt 'the final chapter'. Toch is er goed nieuws. Er wordt namelijk hard gewerkt aan de vierdelige spin-off Doodstil. In deze reeks wordt de achtergrond en afkomst van Luther, de rechterhand van Carmen, uitgelicht. Doodstil gaat - als alles goed verloopt - in het najaar van 2020 in première op NPO 3.

Penoza: The Final Chapter staat op Netflix.