Begin deze maand wees alles erop dat Britt Scholte (Kimberly) en Floris Bosma (Rover) hun langste tijd hadden gehad in GTST. Vandaag werd bekend dat we het duo inderdaad niet meer terugzien in Meerdijk!

Afscheid

De geruchten over het mogelijke vertrek van Kimberly en Rover staken vorig weekend de kop op. Oplettende fans viel het op dat het tweetal schitterde door afwezigheid in de maandtrailer van Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast plaatste Britt Scholte op Instagram een reeks nostalgische foto’s, die met een beetje fantasie als afscheidsboodschap van de serie opgevat kon worden. RTL zweeg echter in alle toonaarden over het mogelijke vertrek van het koppel… tot nu!

Article continues after the ad

Kijkcijfers

RTL Boulevard meldt dat Britt Scholte en Floris Bosma binnenkort uit de serie worden geschreven. Hun vertrek zou onderdeel uitmaken van een groter plan om Goede Tijden, Slechte Tijden weer uit het slop te trekken. De soapklassieker kampt al lang met beroerde kijkcijfers en veel fans wezen de instroom van jonge personages aan als de schuldige van de teruglopende populariteit. RTL heeft zich de kritiek aangetrokken en programmadirecteur Peter van der Vorst beloofde onlangs dan ook ‘gewonere en herkenbaardere’ verhaallijnen om het publiek weer voor zich te winnen. Maar of daarmee de tijd van onbezorgdheid weer aanbreekt…?