Goed nieuws voor Transformers-fans: het was even spannend, maar Bumblebee heeft genoeg geld in het laatje gebracht om een tweede deel te garanderen!

Charmant

Bumblebee was een van de grootste verrassingen van het najaar! Hoewel deze Transformers spin-off niet direct vol gas gaf aan de kassa, wist het publiek gelukkig toch zijn weg te vinden naar deze charmante sciencefictionfilm. Inmiddels heeft de film niet minder dan 400 miljoen dollar in het laatje gebracht en daarmee is volgens Deadline de weg vrij voor een tweede film rondom dit aandoenlijke Kevertje.

Article continues after the ad

 

Hardcore

“Het is goed om te zien dat de film zowel in de smaak valt bij hardcore fans als bij nieuwkomers”, aldus producer Lorenzo Di Bonaventura. Travis Knight gaf eerder al aan dat hij een vervolg wel ziet zitten. In een interview met CinemaBlend vertelde de regisseur dat hij de relatie tussen Charlie (Hailee Steinfeld) en ‘Bee in een eventueel vervolg verder wilde uitdiepen. Zolang het niet doet denken aan deze diep verontrustende mash-up tussen Bumblebee en Fifty Shades of Grey, zijn wij aan boord!