Owen Wilson, Loki, Disney +

Het gaat nog meer dan een jaar duren voordat we naar de Disney+-serie Loki kunnen kijken. Maar hoe dichter we bij de releasedatum komen, hoe meer details er naar buiten komen. En dat was vandaag wel een extra leuk feitje: Owen Wilson heeft namelijk ook een rol bemachtigd.

Article continues after the ad

Helaas zijn er nog geen exacte details van zijn rol bekend, dus dat houd je nog van ons tegoed. Zou het misschien een komische rol zijn (aangezien ook Rick and Morty-schrijver Michael Waldron bij het schrijversteam behoort) of laat de acteur zich dit keer van een andere kant zien? Wat we wel weten over deze zesdelige reeks is dat Tom Hiddleston de hoofdrol zal gaan spelen. En de geruchten gaan dat Sophia Di Martino binnenkort ook aan de cast wordt toegevoegd.

Meerdere rollen

De 51-jarige Owen Wilson is geen onbekende in de filmwereld. Zo sprak hij de stem in van Bliksem McQueen in Pixar's Cars en werkte hij samen met filmmaker Wes Anderson in films als The Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited en The Life Aquatic with Steve Zissou. Andere bekende films, waarin Owen te zien was, zijn Zoolander, Wedding Crashers en Midnight in Paris.