Een gouden strot, een prachtige verschijning en een dosis lef: Glennis Grace heeft alles in zich om door te breken in The States. We hopen dat ze de jury weer zal inpakken tijdens de liveshows van America's Got Talent vanavond!

Article continues after the ad

De halve finale!

Een plek in de halve finale staat op het spel. In de eerdere rondes van het programma maakte ze indruk met het lied Nothing Compares 2 U van Prince (haar versie zorgde bij iedereen voor kippenvel en tranen) en natuurlijk de knaller van een hit Run to You van Whitney Houston, het nummer waardoor Simon Cowell 'verliefd' op haar werd. Op d'r stem dan. 

Pittig nummer

Wat voor nummer Glennis vanavond gaat zingen is nog even een verrassing. Het is volgens haar een pittig nummer. "Ik heb voor het eerst het nummer gezongen. Dat ging heel goed, ik kan niet anders zeggen. Ik dacht in eerste instantie dat ik het niet zou redden, maar dat denk ik altijd van moeilijke liedjes. Dat is tegelijkertijd ook een uitdaging voor mij", zei de superster bij de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538.

Break a leg, Glennis!