Jason Momoa speelt de ene na de andere ruige mannenrol en gooit in zijn vrije tijd met bijlen. Of hij bodyguards nodig heeft? Volgens Twitter niet.

Article continues after the ad

Bodyguards

Hij heeft ze namelijk wel, twee zelfs. Beide heren zijn minstens een kop kleiner dan de ruig uitziende Momoa, die we natuurlijk vooral kennen van zijn rol als Khaleesi’s lover Khal Drogo in Game of Thrones. Zijn personificatie van Aquaman (de solofilm staat gepland voor 2018) is al niet minder mannelijk. 

1,93 meter

Die twee heren aan zijn zijde heeft hij dan ook niet nodig, volgens een aantal twitteraars die duidelijk hun lolbroek aan hebben. “Wie is de bodyguard?” en “bodyguard van Jason Momoa zijn, moet een ervaring zijn die je extreem onmannelijk doet voelen”, werd er gegrapt op het internet. Het is overigens niet zo dat de bodyguards zo extreem klein zijn, met zijn 1,93 m kan Momoa inderdaad niet anders dan een imposante verschijning genoemd worden. 

Momoa in beeld

Momoa is op dit moment te zien in de spannende serie Frontier, die beschikbaar is op Netflix. Daarnaast staat de film Justice League gepland voor november dit jaar.