Jared Leto ruilt de Joker-makeup in voor een gladgeschoren bekkie. Want hoewel er vooral gehyped wordt over zijn hoofdrol in The Joker-film, is hij zojuist gestart met de opnames voor Morbius the Living Vampire.

Voor zijn nieuwe Morbius-film moet de acteur een blotebillengezicht aanmeten. En dus gaat zonder aarzeling de schaar in de lange baard van Jared. Maar voordat de acteur voorgoed afscheid neemt van zijn baard, laat hij ons in de video een aantal verschillende looks zien.

Article continues after the ad

Morbius the Living Vampire

Morbius ken je uit de strip The Amazing Spider-Man uit '71. Daarin maakten we voor het eerst kennis met de kwaadaardige biochemicus die na een mislukt experiment in een vampier veranderde. Na het succes van de Spider-Man spin-off Venom, is het de beurt aan Jared Leto om van Morbius net zo'n kaskraker te maken. Net als Tom Hardy, die Venom speelt, maakt Jared Leto voor Morbius dus even de overstap van DC Comics naar Marvel.

Morbius The Living Vampire wordt geregisseerd door Daniel Espinosa (Safe House, Life). Het is nog niet bekend wanneer de film verschijnt, maar reken er maar op dat je in ieder geval tot eind 2019 of zelfs tot in 2020 moet wachten. We houden je op de hoogte!