Wat doen onze huisdieren als wij het huis verlaten? The Secret Life of Pets 2 laat de emotionele impact van onze afwezigheid zien. Vooral terriër Max heeft het er maar moeilijk mee…

Article continues after the ad

Zijn innerlijke alfahond

Terriër Max (Patton Oswalt) krijgt in The Secret Life of Pets 2 te maken met een aantal grote levensveranderingen. Zijn baasje (Ellie Kemper) is getrouwd en moeder geworden van Liam. Max maakt zich zoveel zorgen om de peuter dat hij een nerveuze tic ontwikkelt. Tijdens een familiebezoek aan een boerderij escaleert de situatie volledig. Gelukkig is daar boerderijhond Rooster (Harrison Ford), die Max dwingt om met zijn neuroses af te rekenen, zijn innerlijke alfahond te vinden en Liam wat meer vrijheid te geven.

Niet te zuinig

Wie kan er nu “nee” zeggen tegen een leuke animatiefilm? Niemand, toch? Het is in ieder geval zelfs Harrison Ford dus niet gelukt! Of The Secret Life of Pets 2 echt zo leuk wordt als bovenstaande trailer doet vermoeden, kun je vanaf 7 juni in de bioscoop ontdekken. Ben je nog niet overtuigd? Gelukkig is animatiestudio Illumination niet zuinig met trailers. Zelf waren we bijvoorbeeld heel erg te spreken over deze vierde trailer!