Na ruim tien jaar is het einde van The Big Bang Theory in zicht. In deze trailer wordt alvast een voorzichtig voorschot genomen op het onvermijdelijke afscheid.

Article continues after the ad

Geruchten

De geruchten gingen al langer, maar in augustus werd bekend dat het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory ook meteen het laatste zou zijn. Het goede nieuws is dat er nog 24 afleveringen van de comedyhit staan ingepland. Onlangs verscheen op Twitter een trailer van het afscheidsseizoen. Deze bestaat uit zowel oude als nieuwe fragmenten uit de hitserie. En zo te zien hebben de fans nog iets om naar uit te kijken!

Emotioneel

Alsof de ontroerende afscheidsbrief van hoofdrolspeler Jim Parsons nog niet emotioneel genoeg was, wrijft de trailer voor het twaalfde seizoen het naderende afscheid er ook nog even lekker in. Toch zijn we stiekem best benieuwd hoe de slotaflevering van deze comedyhit eruit gaat zien. Maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben tot volgend jaar. Tot die tijd troosten we ons met de gedachte dat echte kijkcijferkanonnen vroeg of laat wel weer comeback maken!

Het laatste seizoen van The Big Bang Theory gaat op 24 september in première in Amerika.