Het duurt nog een dikke maand voordat we weer van This is Us mogen genieten, maar de makers zijn nu al hard op weg om ons een jankpartij van heb ik jou daar te bezorgen.

Article continues after the ad

Adoptie

In het allereerste fragment van dit seizoen zien we hoe Randall zijn moeder om advies vraagt omtrent de adoptie van een kind. In de laatste aflevering van seizoen 1 gaf Randall aan graag een kind te willen adopteren. Zijn vrouw Beth heeft daar echter sterke twijfels over en dus vraagt hij zijn moeder hoe zij en vader Jack tot het besluit zijn gekomen om hém te adopteren.

Drama!

Acteur Sterling K. Brown (Randall) vertelt dat het adoptieproces een cruciale rol gaat spelen in het nieuwe seizoen. “Beth en Randall denken heel anders over adoptie”, aldus de acteur tegenover Entertainment Weekly. “Wanneer seizoen 2 begint, hebben ze nog geen besluit genomen. Ze denken er in ieder geval niet hetzelfde over.” 

This is Us

This is Us werd vorig jaar een onverwachte hit. De dramaserie vertelt het verhaal van een familie en speelt zich af tijdens drie decennia: 1980, 1989 tot 1995 en 2016 tot 2017. Centraal staan moeder Rebecca, vader Jack, hun tweeling Kate en Kevin en hun geadopteerde zoon Randall. 

This is Us seizoen 2 gaat in Amerika op 26 september in première. In Nederland wordt seizoen 2 vanaf 3 oktober wekelijks uitgezonden door Fox.