Hotel Cecil Netflix

De maker van The Ted Bundy Tapes komt met een nieuwe superspannende true crime-serie. Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel staat nu op Netflix, dus amateurspeurders, waar wachten jullie op?

Article continues after the ad

Moorden, talloze zelfdodingen, verdwijningen; het beruchte Cecil Hotel in downtown Los Angeles schrééuwde om een Netflix true crime-docu en die staat sinds vandaag dan ook daadwerkelijk online. De trailer zet.. euhm... meteen al de toon, zullen me maar zeggen. "Is er hier ook een kamer waar niemand in dood is gegaan?"

 

Elisa Lam

De Canadese studente Elisa Lam verbleef in Hotel Cecil kort voordat ze van de aardbodem verdween. De docuserie focust vooral op haar verdwijning, inclusief intens creepy lift-beelden met een verontrustend bovennatuurlijk tintje. Ook duikt de reeks in de afschrikwekkende geschiedenis van 'Hotel Death', zoals het ook wel bekendstond. En dan hebben we het engste gedeelte nog niet gehad...

'Night Stalker' Richard Ramirez

'Night Stalker' Richard Ramirez was van de meest meedogenloze seriemoordenaars ever en kreeg vorige maand nog een doodenge true crime-serie op Netflix. En het zal je niet verbazen dat Ramirez ook enige tijd vaste klant was in het Cecil Hotel. "Hij kwam terug, helemaal onder het bloed, maar daar had niemand problemen mee", horen we een van de hoofdrolspelers uit de docu zeggen in de trailer. *Bibber*.


Alle afleveringen van Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel staan nu op Netflix.