Momenteel kijkt er bijna niemand naar de terugkeer van Robert Jensen op RTL 5 - afgelopen dinsdag had hij 157.000 kijkers - maar vroegah ontving de dwarse talkshowhost geregeld internationale sterren en Nederlandse gekkies. Dit waren de allerbeste!

Sharon uit Dames in de Dop

Ken je Dames in de Dop nog? Nee, wij ook niet. Deze vergeten reality-topper bracht ons wel Sharon, een niet al te snuggere kandidate die op de bank van Jensen een soort iq-testje moest doen. Hoeveel eieren er in een dozijn passen... wist ze niet. *Facepalm*
 

 

2 Girls 1 Cup en Dennis Storm

Millenials en ouder kregen zo'n tien jaar geleden de schrik van hun leven toen '2 Girls 1 Cup' een dingetje was (vooral niet Googlen). Jensen - die zijn lach niet kon houden - confronteerde Try Before You Die-presentator Dennis Storm met het ranzige filmpje.
 


Borat 

Borat was in 2006 nog een sensatie. Als we dit gesprekje met Jensen nu terugkijken, weten we waarom 'ie tegenwoordig nog maar af en toe ergens opduikt. Het is niet meer van deze tijd en nogal cringy. Borat die vertelt over het Red Light District. Leuk...
 

Manger Mitchell

Deze dude werd een BN'er door doordat 'ie in Idols 4 het 'management' deed van de geflopte zangeres Samora. Jensen nodigde Mitchell geregeld uit en hij vertelde altijd vol passie over zijn 'klanten', zoals over Yes-r: "Ik houd me niet bezig met die man! Hij doet zijn ding, ik doe mijn ding. Je weet toch?" Nuff said.
 

Article continues after the ad


André Pronk

De goedlachse talentenjacht-verslaafde André Pronk (Idols, Popstars, X-Factor) had zijn stem niet mee - dus ging 'ie maar overdreven lachen. Het leverde hem een dubiueze reputatie op en op de bank bij Jensen komt er dan ook niet veel zinnigs uit. Precies waar Jensen hem voor uitnodigde natuurlijk!

 

Fittie tussen Huub en Brian

Een dag voor de grote Glazen Huis-finale had Jensen enkele deelnemers op zijn bank gezet, zoals winnaar Terror Jaap. Maar ook Huub en Brian, die bijna met elkaar op de vuist gaan wanneer Huub Amanda ongewenst aanraakt. Sensatie-tv op zijn best!
 

 

Snoop Doggy Dogg

Shakira, Lionel Richie, Pink, Enrique Iglesias; regelmatig ploften er internationele sterren op de Jensen-bank neer. Niemand had echter zo'n chemie met Jensen als Snoop Dogg. "Ik heb al in veel tv-programma's gezeten, maar dit is het beste van allemaal", zei de rapper zelfs.
 


Verne Troyer

Toen Jensen twee jaar geleden terugkeerde op tv met Jensen USA, reisde hij Amerika af om daar celebs te interviewen. Hij claimt zelfs dat hij het allerlaatste interview met Verne 'Mini Me' Troyer had (hij overleed in april). Een keer geen pure sensatie maar een openhartig gesprek over Hollywood en Verne's demonen.
 


Alle gekkies bij elkaar

We sluiten af met het toppunt van Jensen: het moment waarop alle vaste gasten (lees: talkshowgekkies) bij elkaar kwamen voor een ongekend hoogtepunt. Dacht je dat manager Mitchell al erg was? Herman uit Idols ("I'm a dancer!"), Big Brother-Kelly én Gerard Joling zaten er ook bij. Houd je vast...
 JENSEN is elke dinsdag om 21.30 te zien op RTL 5.