Homeland, serie, seizoen 8

Zit je er al klaar voor? Vanavond start namelijk het achtste (en helaas laatste) seizoen van Homeland op NPO3. We kunnen niet wachten om erachter te komen hoe het afloopt met Carrie Mathison en Saul Berenson.

Article continues after the ad

Er staat ook in dit achtste seizoen de personages heel wat te wachten. Carrie moet nog altijd herstellen van haar periode in de Russische gevangenis, maar die rust wordt bruut verstoord door Saul. Saul wordt namelijk gevraagd om de vredesonderhandelingen met de Taliban in Afghanistan op te zetten en daar kan hij de hulp van Carrie goed bij gebruiken. Aan dit duo de taak om deze levensgevaarlijke missie tot een succes te maken, al weten we nu al dat er een explosieve finale aan zit te komen.

Eerste reacties

Als we de eerste reacties uit Amerika mogen geloven, dan belooft dit echt een topseizoen te worden! "Echt een must-see", aldus Metacritic. Dat belooft wat. Heb je de trailer nog niet gezien? Bekijk 'm hieronder.

De eerste aflevering van het achtste seizoen zie je vanavond om 20:25 uur op NPO3. Het seizoen zal later pas op Netflix verschijnen.