Herman den Blijker, bestolen

Herman den Blijker heeft eindelijk eens een echte reden om boos te zijn. Tijdens de opnames van Crisis in de tent zijn hij en Annemarie van Gaal bestolen en dat gaat de kok niet in de koude kleren zitten.

Article continues after the ad

Afgelopen vrijdag waren hij en Annemarie van Gaal voor opnames bij restaurant Myrabelle in Amsterdam. Daar is rond de klok van 19.00 uur een tas vol XD-schrijven ontvreemd. 

Woedend

Herman den Blijker, die eerder ook vast niet blij was met deze vernietigende recensie, reageerde op Instagram woedend op de diefstal. "Een hele tas vol schrijven... waarom? Ze hebben er niets aan! Al dat werk van zoveel mensen voor niets geweest", schrijft hij bij zijn bericht. "Mocht je meer weten, laat het weten." 

Nog geen vorderingen

De programmamakers willen voor één keer over hun hart strijken als de opnames snel weer worden teruggebracht. Helaas voor Herman, Annemarie en de makers lijkt van dat laatste geen sprake. Herman liet gisteren nog bij Shownieuws weten dat er nog geen schot in de zaak zit en dat terwijl de daders met hun gezicht op beeld zijn vastgelegd. "Hij loopt ook gewoon nog naar buiten vragend om een sigaretje." Beluister hieronder het hele interview terug.