Johan Derksen en Sinterklaas in HLF8

Grote kans dat je 't gemist hebt, gezien de karige kijkcijfers van talkshow HLF8, maar Johnny de Mol kwam gisteren met een hilarische verrassing: hij ontving Sinterklaas! En deze hele bekende hulpsint raad je niet zomaar.

Article continues after the ad

Johnny en zijn tafelgasten - onder wie Johan Derksen en Fidan Ekiz, die lekker klikten - kregen hoog bezoek. De HLF8-Sint kwam wat cadeautjes brengen en was in een sassy mood. Hij grapte ook over het hoge Mol-gehalte in HLF8, want Johnny houdt er wel van om familieleden uit te nodigen. Moeder Willeke, tante Linda, haar dochter Noah - HLF8 is één grote Molshoop. Anyway: Sint zat lekker in zijn rol!


Dit was de HLF8-hulpsint!

Denk je het al te weten? Johnny maakte niet bekend welke BN'er zich tot Sint liet transformeren, waarschijnlijk door het kindvriendelijke tijdstip van HLF8, maar gelukkig kregen we later op de avond alsnog antwoord. Zo wist Beau van Erven Dorens in zijn RTL-talkshow te onthullen dat het... Jeroen Pauw was! Dat komt trouwens ook niet helemaal uit de lucht vallen want Jeroen is als producent én coach betrokken bij HLF8.

Jeroen Pauw gaat lekker

De talkshowlegend had double-duty. Naast HLF8 zat hij later die avond ook nog in Op1. Hij kwam vertellen over een speciale aflevering van Frontberichten, maar Jeroen kreeg vooral enorm veel lof van Op1-kijkers die 'm de show zagen 'overnemen' van presentatoren Charles Groenhuijsen en Carrie Ten Napel.

HLF8 is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.