Iedereen herkent Drew Barrymore wel, toen ze in ET speelde. Maar niet iedere acteur heeft zo'n beroemd verleden als kindsterretje. Toch is een groot deel van de grote namen van vandaag zo ver gekomen omdat ze jong begonnen. Herken jij deze jonge acteurs? Antwoorden aan het einde. 

Article continues after the ad

1. Wie is deze acteur? 

Kijk dat guitige koppie... Deze acteur speelde in educatieve programma's toen hij 12 jaar oud was. Hij zegt blij te zijn dat zijn opstart in de acteerwereld zo obscuur is, want het loopt immers niet zelden slecht af met kindsterretjes. Niet dat deze acteur niet in rehab zit hoor, af en toe.

2. Herken je deze actrice?

Ze speelde het jonge topmodel Gia in de gelijknamige film. Angelina Jolie speelde de volwassen versie. Deze actrice nam acteerlessen op haar 9de en speelde in Days of our Lives en Baywatch voor ze 12 jaar oud was. 

3. Wie is dit dan?

Dit is nog een redelijk bekende. Vooral omdat hij best belangrijke rollen heeft gehad als kind. Hij begon op zijn 11de met betaald acteren in een film die City Slickers heet. 

4. Herken je haar?

Deze actrice begon als baby(!) in Days of our Lives. Daarna speelde ze in een aantal producties, om door te breken op haar zestiende. Nu ze zelf moeder is van een dochter heeft ze overigens laten weten dat haar dochter een carrière als kindsterretje wel kan vergeten. 

5. Deze herken je wel, toch?

Deze acteur had zijn eerste rolletje in 1989, toen hij nog maar 8 jaar oud was. Hij was onder andere te zien in een film met Mr. Kindster Macaulay Culkin.

De antwoorden

Zag je het? Het waren:

  1. Ben Affleck
  2. Mila Kunis
  3. Jake Gyllenhaal, beroemd geworden door Brokeback Mountain
  4. Christina Applegate (zei ooit 'nee' tegen hoofdrol in Legally Blonde en kreeg spijt)
  5. Elijah Wood