Henry Cavill

Deadline meldt, op basis van 'een anonieme bron met kennis van zaken', dat Henry Cavill as we speak met studio Warner Bros. praat: gaat hij toch weer Superman spelen?

Article continues after the ad

De acteur, die eind vorig jaar furore maakte als Geralt of Rivia in Netflix-hit The Witcher, hing zijn cape in 2018 aan de wilgen. Na rollen in Man of Steel, Batman v. Superman en Justice League (én Zack Snyders 'nieuwe' Justice League), vonden Henry en Warner Bros. het genoeg geweest. Ze kwamen er niet meer uit samen. Begin vorig jaar zou hij weer zijn gaan onderhandelen, maar daarna bleef het stil. Tot nu!


Terugkeer

Volgens de bron van Deadline maakt Henry binnenkort een comeback! In ieder geval niet in een Man of Steel-sequel, zo weet de bron te vertellen. Zo'n film staat niet in de planning. Het zou in plaats daarvan gaan om een rol in één van de andere DCEU-films, zoals Shazam! 2, Dwayne Johnsons Black Adam of Aquaman 2.

Toekomst

En mogelijk zorgt die - wat kleinere - comeback van Clark Kent er dan weer voor dat Henry toch een eigen Superman-film krijgt. Wij beginnen alvast met duimen! Een eventuele cameo in Wonder Woman 1984 of The Suicide Squad gaat niet gebeuren; die films zijn allebei al gefilmd. Warner Bros. wilde overigens géén commentaar geven op de bevindingen van Deadline.