Henry Cavill bij premiere Justice League

Iedereen weet dat Sherlock Holmes de beste detective is die ooit heeft geleefd. Maar minder bekend is dat deze speurneus een jonger zusje heeft dat minstens zo pienter is! Dat is althans het uitgangspunt van Enola Holmes, een gloednieuwe avonturenfilm die volgende maand exclusief op Netflix verschijnt. En de titelheldin zal al haar intelligentie nodig hebben om haar eerste zaak op te lossen: de mysterieuze verdwijning van haar moeder!


Reünie

Vandaag verscheen de eerste teaser van Enola Holmes online. En daarin krijgen we al een glimp te zien van Millie Bobby Brown (Stranger Things) in de titelrol. Maar zij is niet de enige Netflix-mascotte die haar opwachting maakt in deze film. Sherlock Holmes zal namelijk gespeeld worden door niemand minder dan Henry Cavill (The Witcher). Voeg daarbij een belangrijke bijrol van Helena Bonham Carter (The Crown) en de Netflix-reünie is compleet!

Het bijschrijft van de teaser onthult trouwens direct de releasedatum: wie de letters in de juiste volgorde zet, ontdekt dat Enola Holmes vanaf 23 september is te zien bij de streaming-gigant!

Article continues after the ad