Henny Huisman en Marco Borsato

Henny Huisman haalde de laatste tijd vaak én hard uit naar Marco Borsato. De twee hadden in het verleden fikse ruzie en Huisman vind het verschrikkelijk dat Borsato zijn vrouw Leontine bedroog. Huisman heeft nu spijt van zijn harde woorden: “Ik trek het boetekleed aan.”

Jeugdheld, én lichtend baken in de coronacrisis, Henny Huisman had de laatste tijd geen goed woord over voor Borsato die een beroemdheid werd na zijn winst in de Soundmixshow. Zodra Borsato definitief doorgebroken was liet hij Huisman volgens de presentator vallen als een baksteen.Hij heeft ontzettend gesmeekt om mee te mogen doen. Toen mensen wat terug gingen vragen wilde hij er niets meer mee te maken hebben.”

Daarnaast vindt Huisman het verschrikkelijk dat Borsato niet trouw was aan zijn vrouw Leontine. “Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang: maar wat moest ik tegen Marco zeggen?”

Article continues after the ad

In de ochtendshow van Radio Veronica komt Huisman op zijn uitspraken terug. “Als Marco Borsato bij een signeersessie van mijn boek zou komen zou ik hem omhelzen! Dat is allemaal van vroeger, joh! Ik trek het boetekleed aan: hij was niet aardig, maar ik heb er ook weer niet aardig over gedaan. Nu moet ik zeggen: het is klaar.”

 

Henny Huisman is apetrots op Marco Borsato

Wilfred Genee vroeg Huisman of hij zich nu een beetje schuldig voelt over de gepeperde uitspraken. “Eigenlijk had ik het hoofdstuk niet in het boek willen hebben. Het gaat daar nu veel te veel over terwijl het eigenlijk een boek is om te lachen. Ik ben nog steeds apetrots dat hij zo ver gekomen is. Klaar!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het is fijn voor Henny dat de kwestie voor hem nu afgelopen is maar het is afwachten of Marco Borsato er óók zo over denkt. Eerder vertelde Wilfred Genee dat Marco héél graag excuses van de Soundmixshow-presentator wilde. Of misschien geeft Marco er ook niet meer zo veel om: de laatste tijd is het weer 'aan' met zijn ex-vrouw.