Henny Huisman, Beau

Henny Huisman heeft een tv-carrière waar menig BN'er slechts van kan dromen, en daar komen natuurlijk ook de nodige schandalen bij kijken. Deze gekke en uitbundige verhalen bundelt hij nu in zijn eigen biografie.

Article continues after the ad

Bij Beau sprak hij daar vanavond over en hij wil zijn directe collega's direct geruststellen...

Positieve verhalen

Het televisie-icoon liet de afgelopen maanden nog doorschemeren dat hij geen blad voor zijn mond zou nemen, en dat vooral zijn 'frenemie' Borsato flink moest vrezen. Daar komt hij nu vrij snel op terug. "Er staan geen namen in", maakt Henny duidelijk. "Er staat ontzettend veel in, maar voornamelijk veel leuke en gekke dingen. Dit wordt geen Gordon-boek." 

Clash tussen Marco en Henny

Toch wil hij wel uitleggen wat hij nu precies tegen Marco heeft. "Het wordt een beetje opgeblazen, maar kijk, hij heeft ontzettend gesmeekt om mee te doen en toen ze wat gingen terug vragen, wilde hij er niets meer mee te maken hebben", blikt Henny terug op zijn vijftigste verjaardag. "Iedereen deed mee en hij wilde niet eens op camera zeggen: 'Van harte gefeliciteerd, Henny'." Dit kwetste de tv-presentator, en daarom opende hij de beerput. Al is dat niet helemaal de enige vete tussen de twee BN'ers...

'Hij is niet trouw'

Henny stoort zich gewoon behoorlijk aan het 'ontrouwe' gedrag van zijn voormalige ontdekking. "Ik ben heel erg trouw aan mensen altijd en dat is hij dus blijkbaar niet. Hij gooit blijkbaar zo iemand aan de kant die in een inrichting terechtkwam. Die is nooit meer de oude geworden. En dat is een geluidtechnicus van hem", pikt hij er even een schandaal uit, die... wel te lezen is in het boek! 

Beau is deze week nog dagelijks te zien rond de klok van 22.00 uur. Vanaf volgende week is dat een ander verhaal.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.