Marco Borsato en Henny Huisman

TV-dino Henny Huisman dropt volgend jaar zijn biografie! Moeten BN'ers zich zorgen maken? Gaan de juicy onthullingen ons om de oren vliegen? Henny gaat in ieder geval een boekje open doen over zijn vroegere Soudmixshow-pupil Marco Borsato.

Article continues after the ad

Dat vertelt Henny in gesprek met de Story. En dat is pikant voor mensen die smullen van showbizzsensatie. Henny gaf Marco eerder dit jaar namelijk een dikke trap na. "Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang", zei hij toen over 'de affaires' van Marco.

Henny vs. Marco

"Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger", aldus Henny, die toen ook nog eens suggereerde dat Marco en zangeres Maan het misschien wel hadden gedaan. Zelfs zijn eigen omgeving sprak hem daarop aan. "Mijn dochters vonden mijn uitspraken over Marco veel te ver gaan. Volgens hen had ik dat nooit mogen zeggen", blikt hij daar nu op terug in Story.

Wat gaat er nog meer komen?

Volgens Wilfred Genee was Marco absoluut not amused en wilde hij dat Henny 'm zou opbellen om excuses te maken, maar daar had de tv-legende geen zin in. Hier blijft het dus niet bij. Henny laat Marco zeker terugkomen in zijn aankomende biografie. Hoe? Dat weten we nog niet. "Marco komt inderdaad in mijn boek voor. Meer wil ik er nu niet over zeggen."