James Corden valt met zijn neus in de boter! In deze aflevering van Carpool Karaoke krijgt hij een tour door Liverpool, van niemand minder dan... Beatles-legende Paul McCartney!

Article continues after the ad

Corden (en Liverpool!) geloven hun ogen niet: hun held Paul McCartney is weer even in de buurt. Sir Paul neemt zijn gast mee naar Penny Lane, het huis waar hij in zijn tienerjaren woonde (en hits schreef met John Lennon!) én geeft een verrassingsoptreden in een pub. Ondertussen vertelt meer over zijn jeugd, hoe hij liedjes schreef met Lennon en de plaatsen waar hij graag kwam.

Cry, Baby Cry

Hoewel McCartneys stem inmiddels wat fragiel is, is het genieten van beroemde nummers als Drive My Car, Penny Lane, Let It Be en Hey Jude: het gáát maar door! Toeschouwers, waaronder Corden zelf, houden het niet droog bij de Beatles-muziek, die zo veel voor ze betekent. Genieten!

Schitterend is ook McCartneys verhaal over zijn vader, die zich afvroeg of dat Amerikaanse gedoe wel aan zou slaan... 'Jongen, zou je van dat 'yeah yeah yeah' geen 'yes yes yes' kunnen maken?' Het is maar goed dat 'ie niet geluisterd heeft!

Voor Corden en de gelukkige bezoekers van het café is het een onvergetelijke dag. Wij moeten het doen met deze video, en dat is ook niet bepaald een straf!