Maxime, Montana, Erica en Martien in Chateau Meiland

Vanavond is alweer de laatste aflevering van Chateau Meiland: Seizoen 3 te zien op SBS6. De laatste weken zagen we onder meer hoe de prettig gestoorde familie op vakantie ging met Nadège, hoe het kasteel bijna tot de nok toe afbrandde en hoe de Meilandjes getroffen werden door de coronacrisis. Natuurlijk hebben we ook de nodige helse autoritjes voorbij zien komen… en die zullen vanavond ook niet ontbreken!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Erg he vanavond alweer de laatste aflevering! Weer gezeik in die auto.

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op


Nonchalant

In een voorproefje van de seizoensfinale van Chateau Meiland zien we hoe de ondernemersfamilie erop uit trekt. En daarbij zorgt de wat nonchalante rijstijl van Erica opnieuw voor de nodige stress onder de passagiers. “Kijk uit!”, gilt Martien terwijl een tegenligger de realitysterren maar net weet te ontwijken. De chauffeuse heeft zoals altijd een nuchtere verklaring voor haar dodemansacties. “Ik was even met dat ding bezig”, bijt Erica terug.

Engeltje

Het ziet er dus naar uit dat de Meilandjes opnieuw een engeltje op hun autodak hadden zitten. Maar goed ook, want de familie moet binnenkort weer aan het werk in het onvermijdelijke vierde seizoen van Chateau Meiland!

Article continues after the ad

Je ziet Chateau Meiland vanavond om 20.30 uur op SBS6.