help mijn man is klusser selena danny

Selena woont met haar gezin in een bouwval. Ze hebben de ruimte opgezocht vanwege haar grote hobby: paarden. Maar wat als een droom begon, is een nachtmerrie geworden. Selena kan er niet langer tegen dat haar jonge kinderen gevaar lopen. Help, Mijn Man Is Klusser! komt polshoogte nemen!

Danny blijkt best wat te kunnen

John Williams en het team van Help, Mijn Man Is Klusser! besluiten Danny te overvallen terwijl hij (ironisch genoeg…) zijn zwager helpt met klussen. Danny heeft er in eerste instantie weinig zin in, maar blijkt uiteindelijk best een harde werker! De grote vraag is daarom waarom hem dat eerder niet lukte. John nodigt het stel uit voor een gesprek.

'Je paarden zitten er beter bij dan je kinderen'

John confronteert Selena met een uitspraak van Danny, die aangaf nog altijd wel zo’n 10 uur per week in het huis te klussen. Volgens Selena zit dat toch net even iets anders: “Ik voel me aangevallen. Alsof hij de onschuld is en ik de bitch in dit verhaal ben. Dat vind ik niet eerlijk.” John laat het er echter niet bij zitten. Hij meent dat het stel verkeerde prioritieten heeft gesteld: “Je paarden zitten er beter bij dan je kinderen.” Een wake-up call voor Selena: “Nu zie ik het helder en dat doet wel een beetje zeer.

Article continues after the ad

John heeft het stel de ogen geopend: er moet evenwicht komen. Het Help, Mijn Man Is Klusser!-team heeft hen daarbij een zetje in de goede richting gegeven. Er is nog genoeg te doen, maar de gang, de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer en de badkamer zijn allemaal (bijna) klaar!

help mijn man is klusser selena danny woonkamer

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.