help mijn man is klusser john williams brenda david rtl4

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser! bezoekt John Williams Brenda en David. David is echter niet gediend van Johns komst en laat dat duidelijk blijken...

Help, Mijn Man Is Klusser! treft bouwput aan

Gelukkig was het vanavond tóch gewoon weer tijd voor een nieuwe aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! Het programma streek neer in Castricum. Presentator John Williams trof daar Brenda met haar jonge gezin aan in een bouwput. Haar man, David, had al maanden niks aan het huis gedaan. Je zou denken dat hij wel wat hulp kon gebruiken. Hij bleek echter totaal niet gediend van Johns komst! Wat heet: hij leek zich drukker te maken om alle camera's dan om de staat van zijn huis.

HMMIK-kijkers zijn keihard over David

De #ophef rondom Help, Mijn Man Is Klusser! heeft echter niets te maken met het feit dat David niet zo’n gedreven klusser is. De kijkers storen zich vooral aan de vertrouwensproblemen die hij lijkt te hebben. Zo heeft hij bijvoorbeeld camera’s in en om het huis opgehangen. Zijn die om Brenda in de gaten te houden? Volgens David is Brenda gewoon onzeker… De kijkers hebben echter een heel andere mening:

Gelukkig is het toch weer een soort van eind goed, al goed! David steekt de handen uit de mouwen en aan het einde van de klusweek is de woning vrijwel onherkenbaar. Eerlijk is eerlijk: de boel is nog niet klaar, maar er kan in ieder geval veilig gewoond worden. En daar is Brenda al heel blij mee.

Article continues after the ad

Ook eerdere seizoenen van Help, Mijn Man Is Klusser! zorgden voor flink wat ophef. Het ging vaak om stevige (maar onterechte?) haatreacties. Het programma leverde echter ook behoorlijk wat hilarische momenten op… voor ons als kijker dan.

Help, Mijn Man Is Klusser! is iedere maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4. 

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.