Kelly Overton in Van Helsing Seizoen 5 op Netflix

Binnenkort gaat het vijfde seizoen van Van Helsing in première. En zo te zien is de titelheldin het nog niet verleerd!

Vampierjager

In Van Helsing (niet te verwarren met de gelijknamige film uit 2004) volgen we de avonturen van Vanessa (Kelly Overton), een verre nazaat van de roemruchte vampierjager Abraham van Helsing. Zij ontwaakt na een lange coma in een postapocalyptische wereld waar geen ruimte meer is voor zonlicht. Dit heeft tot gevolg dat de vampiers de macht hebben gegrepen. Gelukkig blijkt de titelheldin haar familienaam nog altijd eer aan te doen!


Ultieme confrontatie

Inmiddels zijn we alweer toe aan het vijfde seizoen van Van Helsing. Eerder werd al bekend dat dit ook meteen het laatste hoofdstuk in de reeks zal zijn. Afgaande op de trailer hebben we echter nog genoeg om naar uit te kijken, waaronder natuurlijk de ultieme confrontatie tussen Vanessa en de Dark One…

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:  


Releasedatum Van Helsing: Seizoen 5

Het vijfde seizoen van Van Helsing gaat op 16 april van start in Amerika. Helaas is het nog niet bekend wanneer wij kunnen genieten van het slotstuk van deze duistere fantasyserie. De eerste vier seizoenen van Van Helsing staan in ieder geval in al hun volle glorie op Netflix. Hopelijk wordt deeltje vijf snel toegevoegd aan het aanbod. Na het verdwijnen van The Vampire Diaries zijn we wel weer toe aan wat vampierenactie op de streamingdienst!