Hoewel ze al wekelijks te zien is in haar eigen weerrubriek in RTL Summer Night, heeft Helga van Leur meer ideeën voor haar televisiecarrière: ze wil een reisprogramma maken.

Article continues after the ad

Interessante aanbiedingen

Ze vertelt dat ze al veel interessante aanbiedingen heeft gehad sinds haar laatste weerbericht vorige week. De komende tijd wil ze met mensen om de tafel gaan zitten en kijken welke ideeën er bij haar passen en haalbaar zijn. 

Reisprogramma

Een reisprogramma sluit ze niet uit. Hoe dat er verder uit gaat zien is nog niet duidelijk, maar Helga heeft al wel een paar ideeën: "Zoiets als Erica op reis op mijn eigen manier: daar sta ik wel voor open.”

Weervragen

"Mensen zeggen: als er een deur dichtgaat gaat er ook eentje open. Who knows. Wel klimaatvriendelijk anders krijg ik de wind weer van voren. Ik zie het wel voor me: reizend in een elektrische auto, dan moet ik wel om de 300 kilometer opladen, maar goed." Voorlopig schuift ze elke woensdagavond aan tafel bij Beau van Erven Dorens aan voor haar eigen rubriek, waarbij ze kijkersvragen over weerzaken beantwoordt.