Hélène Hendriks

Het lijkt erop dat voetbalpraatprogramma Veronica Inside tóch een doorstart maakt. Johan Derksen en René van der Gijp willen Wilfred Genee graag inruilen voor Hélène Hendriks.

Article continues after the ad

René en Johan vinden dat Wilfred het programma - door zijn houding in de racisme-thema-uitzending van een tijdje terug - voorgoed heeft opgeblazen. Tijd voor een nieuwe host? "We hebben Talpa voorgesteld om met Hélène Hendriks te gaan zitten", verklapte Johan gisteren in het radioprogramma WNL Opiniemakers.

Doorstart

Ondanks dat de twee analisten eerder nog stellig beweerden dat er wat hen betreft geen toekomst meer in VI zit, lijkt een doorstart nu dus tóch mogelijk. Het is op dit moment nog niet bekend of Talpa het voorstel van Derksen en 'Gijp' gaat accepteren. Hélène Hendriks heeft nog niet gereageerd op de onthulling van Derksen.

Johan Derksen


Wilfred Genee

In het interview benadrukt Johan dat hij Wilfred Genee een "prima presentator" vindt. Hij sluit dan ook niet uit ooit nog met 'm samen te werken in een ander programma. Maar VI met Wilfred gaat nooit meer gebeuren. "Als we daar nu gaan zitten zijn we ongeloofwaardig, karakterloos en gaan we er ordinair voor de poen zitten."