Vet! Sony heeft een nieuwe teaser vrijgegeven van The Dark Tower, uiteraard met een heleboel nieuwe beelden!

Article continues after the ad

Featurette

In deze featurette vertellen Idris Elba, Matthew McConaughey en Stephen King over het verhaal achter de pistolenheld Roland. We krijgen onder andere te horen over zijn motivaties, waarom hij zo belangrijk is in het verhaal en waarom hij de enige is die The Man in Black kan tegenhouden.

Verhaal

The Dark Tower, naar het gelijknamige boek van Stephen King, gaat over gunslinger Roland Deschain, gespeeld door Idris Elba. Hij struint zijn verwoeste wereld af op zoek naar The Man in Black (Matthew McConaughey). Deze schurk wil The Dark Tower vernietigen; een grote toren die het universum bij elkaar houdt. Wanneer een jochie uit New York per toeval terecht komt in deze epische strijd, is hij genoodzaakt Roland te helpen.

Productie-hel

The Dark Tower liet nogal op zich wachten: de film is namelijk al sinds 2007 in productie. J.J. Abrams zou de film in eerste instantie gaan regisseren, maar zag daar in 2009 toch vanaf. A Beautiful Mind-regisseur Ron Howard nam het stokje over, maar ook hij bleek geen match te zijn. Nu heeft de Deen Nikolaj Arcel de regie in handen. Bekijk hieronder de eerste trailer nog een keer.