Lucifer, Tom Ellis, Netflix

Tom Ellis heeft ons blij gemaakt met een dooie mus. De acteur sprak namelijk eerder zijn verwachtingen uit dat de tweede helft van het vijfde seizoen Lucifer rond de feestdagen zou verschijnen, maar daar blijkt niets van te kloppen.

Article continues after the ad

Het is te hopen dat de fans van deze reeks nog wat geduld over hebben, want de nieuwe afleveringen laten voorlopig op zich wachten!

Lagere wachttijd

Showrunner Joe Henderson bevestigde dit verdrietige nieuws op Twitter. "Ik weet in alle eerlijkheid niet hoe lang het nog gaat duren om alles af te maken. Maar ik denk wel dat iedereen zich moet voorbereiden op een langere wachttijd dan je zal denken", reageert hij op de vraag van fans. "De post-productie is veel werk en dat neemt gewoon veel tijd in beslag. December is dan ook echt uitgesloten." We zetten dan ook in op begin 2021! 


Seizoensfinale

Deze vertraging heeft alles te maken met de huidige coronacrisis. De seizoensfinale van het vijfde seizoen moest namelijk nog worden opgenomen toen de opnames werden gestaakt vanwege het virus. Daarom kon de finale pas opgenomen worden in september 2020. Helaas blijkt dat niet op tijd om in december ook al direct te releasen. Gelukkig hebben we alvast deze swingende beelden om de tijd mee te doden.