Sander Janson, Lang Leve de Liefde

Voormalig Camping Life-presentator Sander Janson ging net als Roy Donders 24 uur lang op date in Lang Leve de Liefde. Hij deed er in die tijd alles aan om haar te leren kennen, maar helaas was het niet genoeg! De 50-jarige presentator miste de 'sparkle' tussen hem en zijn 33-jarige medekandidaat Jeannine.

Article continues after the ad

Er leek een sprankje hoop toen Sander met zijn pleidooi begon. "Ik vind het ten eerste heel goed gematcht. Ik kan heel goed met jou. We hebben raakvlakken en ik merk ook in je doen en laten en in je verhalen dat je heel erg op zoekt bent naar een kerel", legt hij uit aan zijn date. Hij heeft het idee dat zij echt toe is aan een relatie.

Soulmate

Hij is alleen net op zoek naar iets anders. "Ik ben op zoek naar een maatje en een soulmate. Ik heb dat meegemaakt en ik doe het niet voor minder. Dan mis ik voor nu net die ene sparkle", geeft hij eerlijk toe. Jeannine had - ondanks het leeftijdsverschil - het wel nog willen proberen. "Daar heb ik soms meer tijd voor nodig en ik kan na 24 uur ook nog niet zeggen of je relatiemateriaal bent of niet." Helaas mocht het niet zo zijn voor deze twee!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een avontuur....🤪 #mooieplek #leukprogramma #bestspannend #liefde #langlevedeliefde #sbs6

Een bericht gedeeld door Sander Janson (@sanderjanson.official) op


Nare nasmaak

Jeannine lijkt zich bij het besluit van Sander te kunnen neerleggen, maar dat geldt niet voor de kijkers thuis. Zij halen flink uit naar de presentator. "Sander blijft nog wel een tijdje vrijgezel. Een man die niet eens kan dansen en flirten wil je toch niet", reageert een Twitteraar. Een andere kijker is minder netjes. "Wat is Sander een botte boer." Lees hier meer reacties die Sander na zijn deelname ontving.

Bekijk de afleveringen van Lang Leve de Liefde met Sander (afl. 98 tot 100) hier terug.