Cole Sprouse en Lili Reinhart, Riverdale

Cole Sprouse en Lili Reinhart hebben het nog altijd niet zelf bevestigd, maar het lijkt erop dat dit Riverdale-powerkoppel na drie jaar toch echt uit elkaar is. De geruchten gingen al eerder, maar bronnen lijken nu zeker van hun zaak.

Article continues after the ad

Lili en Cole zouden volgens bronnen van Page Six inmiddels apart van elkaar in quarantaine zitten nu de opnames van de serie 'on hold' staan. "Cole en Lili gingen uit elkaar voordat de pandemie toesloeg en zijn apart in quarantaine geplaatst. Ze blijven goede vrienden", verklaart de bron.

Ontkenning

De twee begonnen met daten in 2017, hetzelfde jaar dat de show in première ging op de Amerikaanse televisie. Het afgelopen jaar gingen al een aantal keer de geruchten dat de twee uit elkaar zijn, maar dat hebben ze allebei tot op heden altijd ontkend. "Geloof niet alles wat je op internet leest", gaf Lili haar volgers in 2019 als advies. We geloven hun relatiebreuk dus pas echt als zij het bevestigen.

Skeet Ulrich

Vorige week leek hun voormalig Riverdale-collega Skeet Ulrich (FP Jones) al te hinten naar een relatiebreuk. De acteur antwoordde namelijk op de vraag of hij ze 'een schattig stel' vindt het volgende: "Ik vind het een heel schattig stel", waarop hij kort daarna zijn antwoord corrigeerde in: "Ze waren een heel schattig stel". Dat liet bij vele fans en media al de alarmbellen rinkelen.

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BREAKING: A reliable source has confirmed that none of you know shit.

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op