Twintig jaar na de eerste aflevering van Charmed, krijgt de hitserie een reboot. Vandaag verscheen de allereerste trailer voor deze nieuwe fantasyreeks!

Article continues after the ad

Bovennatuurlijk

In 1998 maakten we kennis met de zusjes Halliwell, drie jonge heksen die de wereld beschermden tegen bovennatuurlijke dreigingen. Charmed was een hit en de serie telde niet minder dan acht seizoenen. Bijna tien jaar later werd er een punt achter de reeks werd gezet, maar begin vorig jaar werd bekend dat er een reboot in de maak was van het kijkcijferkanon. Vandaag onthulde televisiezender The CW de trailer voor deze update van Charmed!

Magische krachten

In de reboot van Charmed worden de zussen Mel (Melonie Diaz) en Maggie (Sarah Jeffery) geconfronteerd met de dood van hun moeder. In die periode komen ze er ook achter dat ze een zus hebben, genaamd Macy (Madeleine Mantock). Alsof dat nog niet genoeg is, ontdekt het trio ook dat ze bijzondere gaven hebben, zoals het bevriezen van tijd, telekinese en gedachtelezen. De zussen blijken namelijk af te stammen van een lange reeks heksen. Zij moeten hun magische krachten gebruiken om de mensheid te beschermen tegen monsters, demonen en andere bovennatuurlijke ellende. Maar dan moeten ze wel eerst leren om hun krachten onder controle te krijgen!

Charmed gaat in de herfst van dit jaar in première bij de Amerikaanse zender The CW.