Buiten is het guur: koud, sneeuw een een ijzige wind. Tijd voor sloten warme chocolademelk (of glühwein natuurlijk), popcorn of chips én films waardoor je je voor even in een zomers paradijs waant.

Da's toch fijn als je het koud hebt. Dus hup, schurk tegen je partner aan een kijk naar de volgende films.

Couples Retreat

De film Couples Retreat (te zien op Netflix) is een fijne voor de dagelijkse portie schuddebuiken. Verschillende stellen zijn niet meer zo happy in hun relatie. De uitkomst: lekker naar een paradijselijk eiland. Maar dat betekent niet alleen zand, zee, strand en seks. Maar ook gewoon in relatietherapie. 

Blue Lagoon: The Awakening

Ook deze broeierige film mag natuurlijk niet ontbreken. In deze versie is de cultfilm uit de jaren tachtig met Brooke Shields en Christopher Atkins in een moderner jasje gestoken. Twee tieners worden verliefd op elkaar op een onbewoond tropisch eiland. Houdt hun relatie stand in de bewoonde wereld?

Letters to Juliet

Zeg je romantiek, dan zeg je Letters to Juliet. Deze heerlijke romantische film speelt zich af in de warme en zonnige Italiaanse stad Verona. De jonge Amerikaanse vrouw (Amanda Seyfried) gaat op vakantie en vindt een ''Letter to Juliet'', een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Hierdoor begint ze een zoektocht naar de twee lovers uit de brief.

Article continues after the ad

Verliefd op Ibiza
 

Deze Hollandse hit is natuurlijk heerlijk om bij weg te dromen. Men neme elf mensen, vier verhalen en één eiland (Ibiza). We zien hoe ze leven op een prachtig eiland waar de zon altijd schijnt en de verleidingen op de loer liggen. Dat wordt smullen dus...

Dirty Grandpa
 

Zac Erfron met een ontbloot (sixpack) bovenlijf? Yes please! Nou, dan kom je in deze film goed aan je trekken. Zac schittert samen naast Robert De Niro in Dirty Grandpa. Om een lang verhaal kort te maken: opa (net weduwnaar) gaat met zijn kleinzoon op vakantie. En waar kleinzoon achterkomt: opa kan feesten als een malle en achter de vrouwen aangaan blijkt ook een hobby.