Robert ten Brink, Beau

Vanavond komt de nieuwe All You Need is Love kerstspecial op tv. Dr. Love himself, Robert ten Brink, zat gisteravond aan tafel bij Beau om alvast een tipje van de sluier te geven. Zo moesten alle deelnemers na hun liefdevolle hereniging in quarantaine.

“In lovedown”, noemde de presentator het. “Niet sommigen, maar iedereen moet in quarantaine nadat ze herenigd zijn.”

Heftiger dan ooit

Na de eerste hartverwarmende beelden deelde Robert dat in de special heftigere verhalen zitten, waaronder die van Maaike. “Zij is heel erg ziek. Haar broer zat vast in Australië, waar de grenzen gesloten waren. Familie en vrienden probeerden maandenlang om haar enige broer naar Nederland te krijgen. Uiteindelijk is dat gelukt. Je ziet de familie daar zo dan zitten en dan denk je wel even ‘wauw, dit is de andere kant van het leven en van de kerst’.”

Article continues after the ad

Coronatesten

Deelnemers werden wel heel sneaky getest op corona. Ze mochten natuurlijk niet weten dat het nodig was voor de opnames van All You Need Is Love. “Mensen kregen via-via te horen dat ze zich moesten testen, of dan werd er op het werk gezegd dat er een uitbraak was zodat mensen zich moesten laten testen”, zei Robert in gesprek met het ANP.

De All You Need is Love kerstspecial zie je vanavond om 20:30 uur op RTL4.