Samantha de Jong Barbie

Samantha de Jong, beter bekend als ex-realityster 'Barbie', haalt op instagram snoeihard uit naar oud-vriendin Kimberley Bottelier. Die noemde haar deze week onder meer 'seksverslaafd' en een 'sloerie'.

Article continues after the ad

Bottelier deed die pittige uitspraken deze week in Weekend. In inmiddels verwijderde insta-berichten bijt Samantha flink van zich af. Zoals we inmiddels weten rekent ze altijd snel af met "schijnheilige, walgelijke mensen". Nu ging Barbie wel érg ver: woorden als 'vieze hoer' en 'vieze slet' vliegen je om de oren: 
 


Samantha de Jong vs. Kimberley Bottelier

Samantha verwijt de zwangere Kimberley dat ze haar gebruikt om geld te verdienen en doet haar uitspraken af als 'bullshit gelul'. Wat Kimberley nog meer zei? Ze beschuldigde Barbie, haar voormalig beste vriendin, van allerlei dingen. "Ik dacht dat ik gek werd toen ik er lucht van kreeg dat ze mijn vriend heeft proberen te versieren", aldus Kimberley, die Samantha "seksverslaafd" noemt. "Sam maakt het niet uit. Die zou het nog doen met een man zonder armen of benen, zolang hij in bed maar kan presteren." 

 

Ruzie

We weten dat Samantha, die het recent uitmaakte met ex-vriendje Maron Hill, er niet voor terugdeinst om haar haters keihard aan te pakken. Waarom ze bovenstaand berichtje dan tóch verwijderde, weten we niet. "Wat mij betreft is het echt over uit en uit met haar", zegt Kimberley. "Ik denk dat ze dat zelf ook wel weet."