Jouw schuld dat ik dik ben

Een vetrolletje hier en daar frustreert de beste van ons. Maar in Jouw schuld dat ik dik ben zijn ze hun extra rolletjes meer dan beu. 6 kinderen met overgewicht beschuldigen hun ouders ervan dat ze het zo ver hebben laten komen. Dus gaan ze samen met hun ouders de strijd aan tegen het overtollige vet. Houden ze het vol? 

Confrontaties

Libby, Sol, Evie, Charlotte, Josh en Ellie confronteren hun ouders. Die geven ze namelijk de schuld van hun gewichtsproblemen. Daarom willen ze dat hun ouders ze de komende 6 weken bijstaan bij hun afvaltraject. Samen gaan ze beter eten, sporten en alles op alles zetten om er gezonder en gelukkiger uit te komen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan... Tijdens het proces ontstaan er wat onderlinge irritaties en ruzies. 

Article continues after the ad

 

Troosteten

In de eerste aflevering volgen we de 14-jarige Libby. Iedereen krijgt de schuld van haar gewichtsproblemen en ze vindt dat haar zus wordt voorgetrokken omdat zij magerder is. Dat terwijl de rest van haar gezin ook overgewicht heeft. Daarom confronteert ze haar ouders en ze daagt ze uit om samen met haar 6 weken lang te diëten. Maar zonder eten worden we natuurlijk allemaal bloedchagrijnig en zo ook Libby en haar moeder. Zal het hun band versterken? 

Jouw schuld dat ik dik ben is vanaf vanavond, elke week om 22:10 op NPO 3.