Temptation Island

Na twee weken te zijn gescheiden van hun partners, was het voor alle koppels gisteravond een emotioneel weerzien. Van een liefdesbrief die wordt verbrand tot een belofte-ring die wordt teruggegeven. Temptation Island heeft duidelijk bij iedereen zijn sporen nagelaten. 

'Was onze relatie dan zo slecht?'

Al was het weerzien van twee koppels om bij weg te smelten, bij de andere helft ging het iets minder soepel... Vooral bij Arda en Elke, zo'n beetje het meest besproken koppel dit seizoen nadat Arda het bed in dook met verleidster Eline. De sfeer tijdens de Elke vs Eline-confrontatie was al om te snijden, dus het was te verwachten dat het weerzien met Arda geen pretje zou worden. Hij durft zijn vriendin (dat is nu misschien een groot woord) niet eens aan te kijken terwijl Elke (opnieuw) vraagtekens zet bij hun relatie en bij zichzelf. "Was onze relatie dan zo slecht? Ben ik dan echt zo lelijk?", vraagt ze. "Je hebt me echt kapot gemaakt", vervolgt ze nog, terwijl Arda beschaamd zijn hoofd buigt. Al met al een heel ongemakkelijke ervaring voor iedereen en de twee verlaten het kampvuur in een pijnlijke stilte. 

 

Payback

Het laatste kampvuur van Zach en Simone was misschien het meest ongemakkelijke moment in Temptations geschiedenis.'Kijkersfavoriet' Zach geeft ondanks zijn meerdere fouten Simone de schuld van alles en ziet zijn daden als een soort van payback. Zoals altijd heeft hij het weer over hoe respectloos Simone was tegenover hem. Die luistert vol ongeloof zijn verhaal aan en gooit uiteindelijk de liefdesbrief die Zach voor haar achterliet in het kampvuur, terwijl haar 'volwassen man' lachend toekijkt. Zelfs presentatoren Annelien en Rick kijken met open mond en weten even niet wat ze moeten zeggen.

Article continues after the ad

 

De grote finale

In de laatste aflevering van Temptation Island volgende week, zien we de koppels drie maanden na de ultieme relatie test. Hoe gaat het nu met ze? Wat voor invloed heeft dit avontuur op hun leven gehad? Zijn Zach en Simone toch weer bij elkaar? 

De grote finale van Temptation Island zie je volgende week woensdag om 20:30 uur op RTL 4, of kijk hem nu al op Videoland!