Het zesde seizoen van de eigentijdse sprookjesserie Once Upon a Time verschijnt vandaag op Netflix! Fans kunnen hun borst natmaken: veel bekende gezichten zullen uit Storybrooke verdwijnen.

Article continues after the ad

In de trailer voor het zesde seizoen zien we het conflict tussen Regina en The Evil Queen en krijgt de heldhaftige Emma Swan zéér nare trekjes. Daarnaast wordt een nieuw personage geïntroduceerd: Aladdin. #HotJafar is helaas nergens te bekennen!

Nieuwe opzet

Zoals gezegd zal een groot deel van de cast na dit seizoen uit Storybrooke verdwijnen. Aardig wat hoofdrolspelers vonden het na zes succesvolle seizoenen wel welletjes, waardoor de opzet van de zevende serie dramatisch anders wordt. Oude favorieten verdwijnen, maar er komen natuurlijk nieuwe lievelingen voor terug!

Wil je meer weten over het nieuwe seizoen van Once Upon a Time? Dan lees je er hier meer over!

Mocht je trouwens de melding krijgen dat Once Upon a Time binnenkort van Netflix verwijderd wordt? Schrik niet! Het gaat om een foutje.

Het zesde seizoen Once Upon a Time is vanaf vandaag te zien op Netflix. Het zevende begint op 5 oktober op de Amerikaanse zender ABC.