In een trailer voor zijn documentaireserie Will Smith: The Best Shape of My Life zien we dat hij zich letterlijk en figuurlijk blootgeeft.

20 pond in 20 weken

Wat begon als een uitdaging om in 20 weken 20 pond (10 kilo) te verliezen, werd een serie waarin de Hollywoodster ook een inkijkje geeft in zijn privéleven. "Toen ik hieraan begon, dacht ik dat ik in topvorm zou komen, fysiek gezien. Maar mentaal was ik ergens anders en uiteindelijk ontdekte ik veel verborgen dingen van mezelf", horen we Will, die ook een politieke carrière overweegt, in de trailer zeggen. Het werd uiteindelijk zowel een flinke fysieke als ook mentale uitdaging.

 

Article continues after the ad

Emotioneel

Hoewel we nog niet weten wat het verhaal erachter is, zien we in de trailer Will aan tafel zitten met zijn gezin: kinderen Trey, Willow en Jaden, vrouw Jada en moeder Caroline. "Dat was het enige moment in mijn leven waarop ik ooit aan zelfmoord dacht", horen we hem zeggen. Iets verderop in de trailer zien we ook dat zowel Will als dochter Willow emotioneel worden. 

 

Memoires

In de serie zien we ook dat Will werkt aan zijn boek, dat ook binnenkort zal uitkomen. Daarover zegt hij in de trailer: "Wie je denkt te kennen als Will Smith, de MC die aliens vermoordt, de grote filmster, is voor een groot deel een constructie. Een zorgvuldig ontworpen en gepolijst personage om mezelf te beschermen. Om mezelf te verbergen voor de wereld."

Heb jij hulp nodig? Neem contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 113, 0800-0113, 0900 0113 of 113.nl. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

De eerste twee afleveringen van de online serie zullen vanaf 8 november te zien zijn, een dag voordat Wills boek (in Amerika) in de schappen ligt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.