Renée Fokker

Oh nee! Actrice Renée Fokker, momenteel te zien in Wie is de Mol? is op straat aangereden. Op Instagram laat ze zien dat ze een aardige optater heeft gehad!

In haar Instagram-story meldt Renée dat ze door de aanrijding een hand kneusde, en de andere zelfs brak! “Idoten op de weg, moewha!”, schrijft ze: het… ís ook lastig typen met een gebroken hand.

Article continues after the ad

Op Instagram krijgt Fokker gelukkig veel steun van WIDM-fans. “Dank mensen, voor al jullie lieve berichtjes. Heb een behoorlijke klap gemaakt… maar still alive en een soort van kicking!”

Is Renée de Mol?

Alive en kicking is de actrice in Wie is de Mol? trouwens óók! Ze is bij de kijkers thuis zo’n beetje het minst verdacht, hoewel haar medekandidaten haar wel verdenken… Ze brengt wel héél weinig geld in de pot, maar verder lijken er weinig concrete aanwijzingen.

In de vorige aflevering van Wie is de Mol? vloog Lakshmi eruit, en kregen kijkers weer een paar belangrijke aanwijzingen te verwerken. Hopelijk is Renée snel weer hersteld, zodat ze op haar gemakje toe kan leven naar de grote finale van Wie is de Mol? 2021!

Renées carrière als Mol (of kandidaat!) gaat op zaterdag weer verder, vanaf 20:30 uur op NPO1.